BLT & Legal Brothers

 In

Wij zijn de teams BLT & Legal Brothers: Ricky Kerkemeijer, Bas Dobbelstein, Luc Rademakers, Quinten van Dijk, Bram Nypels, Derk Sonneveldt, Max Lardinois, Kevin Veugen en Chi-wing Yeung

Het is onze taak om met behulp van servers, routers, access points, switches e.d. een Capture the Flag netwerk te bouwen. Allereerst wordt een netwerktekening gemaakt die nodig is om het netwerk overzichtelijk te maken. Dit wordt gedaan door team LegalBrothers.

Na de netwerktekening zullen er clients en servers op het netwerk moeten komen die gehackt gaan worden. Dit doen we door middel van het aanmaken van bijvoorbeeld Virtual Machines met daarop kwetsbare software. Team BLT gaat over het aanmaken van deze Virtual Machines met kwetsbaarheden.

Het is de bedoeling dat op het congres vervolgens door red teams of bijvoorbeeld bezoekers het netwerk wordt gehacked door gebruik te maken van die kwetsbaarheden in de systemen. Zo kunnen ze dan de game spelen. (Het netwerk kan zo groot gemaakt worden als we zelf maar willen, zolang we naar genoeg capaciteiten hebben)

Laat een bericht achter

Start typing and press Enter to search